Yeni vücut trendi 'pes' dedirtti!

Yüzünü ejderhaya çevirenlerden, boynuz taktıranlara kadar birçok vücut trendi gördük ama böylesi ilk defa ortaya çıktı. Avusturya'da yaşayan Charles isimli bir adam Stockholm'deki Calm Body Modification Stüdyosu'na giderek kulak kepçesi çukurunu aldırdı.

Stüdyonun Facebook ve Instagram hesabındaki bilgilere göre, Charles isimli adam  kulağının çukur kısmını aldırmak istedi.

Stüdyonun sahibi Chai Maibert konu hakkındaki düşüncelerini sosyal medya üzerinden paylaştı: ''Bu misafirim dünyanın bir ucundan bu işlemi yaptırmak için geldi. Gördüğünüz işlem benim tarafımdan gerçekleştirildi.

Fotoğraf, kulak kepçesi çukuru çıkarıldıktan hemen sonra çekilmişti. İyileştikten sonra bu kadar korkunç görünmeyebilir.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"