Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker Superhaber'in yeni programını övdü

Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker, SuperHaber programcısı Hulki Cevizoğlu'nun, CHP'nin Mersin mitingiyle ilgili tespitlerini bugünkü köşe yazısında değerlendirdi... "Hulki Cevizoğlu, Mersin mitingine Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın katılmayışının mutlaka bir neticesi olacağı fikrinde." diyen Şeker, kendisinin de aynı görüşte olduğunu vurguladı...

Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker bugün köşesine SuperHaber Youtube kanalında yayımlanan "Dualite" programını taşıdı.

Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz'ün hazırladığı programı keyifle izlediğini belirten Mehmet Şeker, programın geçtiğimiz bölümünde Cevizoğlu'nun yaptığı değerlendirmelere katıldığını vurguladı.

Cevizoğlu'nun, CHP'nin Mersin mitingine Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın katılmayışının mutlaka bir neticesi olacağı görüşünü paylaştığını dile getiren Şeker, "Yakın zamanda İyi Parti İstanbul’da bir miting yapar ve Ekrem Bey o meydanda boy gösterir diye fikrini dile getiriyor. Süper yorum, bir süre sonra süper haber şekline dönebilir." ifadelerini kullandı.

İşte Mehmet Şeker'in "İttifak ne zaman çatırdamaya başlar?" başlığını taşıyan köşe yazısının ilgili bölümü;

"Görünen o ki Kemal Bey adaylığa ısındı.

Esasen muhalefetin başındaki kişi olarak, konum itibarıyla en uygun isim.

Fakat yine de “esas adayın başka biri olduğunu” iddia edenler var.

Yıpranmaması için Kemal Bey kendini öne çıkarıyormuş ve seçim yaklaştığında gönlündeki ismi açıklayacakmış.

Etrafı saran kalabalık düşman askerleri “Kara Murat hanginiz?” diye sorduğu zaman, başka birinin “Benim” diye öne çıkması gibi.

Hulki Cevizoğlu, Mersin mitingine Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın katılmayışının mutlaka bir neticesi olacağı fikrinde.

Yakın zamanda İyi Parti İstanbul’da bir miting yapar ve Ekrem Bey o meydanda boy gösterir diye fikrini dile getiriyor.

Süper yorum, bir süre sonra süper haber şekline dönebilir.

İttifakın diğer ortağı Meral Hanım’ın Ekrem Bey’i Fatih’e benzetmesi…

Yüzünde Rabbiyesir görmesi (onu gören ablasıydı)… Her fırsatta en uygun aday olduğunu söylemesi… Kazanacağını düşünmesi… Genel başkanların adaylığına itiraz edişi… Kendini geri planda göstermesi ve “Ben başbakan olucam” demesi gibi sebepler göz önüne alındığında, hak vermek neredeyse bir mecburiyet gibi karşımızda duruyor.

Bu, sadece Hulki Bey’in fikri olmasa gerek. Biz de aynı düşünceye katılabiliriz.

İttifak içinden gelen çıtırtılar, bir süre sonra çatırtıya dönüşecekse, böyle olacaktır.

Köprülerin altı geniş… Daha ne sular akar, kim bilir!

(Bu arada, Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz, Süper Haber’de Cumartesi akşamları beraber program yapıyorlar, keyifle izliyoruz; bunu da not edelim.)

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler... Beşiktaş'ta yıldız oyuncu kritik karşılaşmada yok
Sonraki Haber