Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ne galip

Yeni Malatyaspor evinde Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Sarı-Siyahlılar'a galibiyeti yeni transferlerinin attığı goller getirdi. Son 3 haftada 7 puan toplayan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri yükselişini sürdürürken, başkent ekibinde Nobre'nin koltuğu sallanmaya başladı.

Süper Lig'in 6. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Yeni Malatyaspor 2-1 galip geldi. Maçın henüz 10. dakikasında Murat Yıldırım'ın attığı golle 0-1 geriye düşen Sarı-Siyahlılar, 24'te yeni transferlerden Semih Kaya'nın golüyle eşitliği sağladı.

İlk yarısı 1-1 biten maçın 53. dakikasında bir diğer yeni transfer Kubilay Kanatsızkuş sahneye çıktı ve skoru belirleyen gole imzasını attı: 2-1.

EVİNDE YENİLMİYOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti. Evinde oynadığı son 2 maçı da kazanan Yeni Malatyaspor, sezonun ilk iç saha maçında ise Göztepe'yle 1-1 berabere kalmıştı.

Mert Nobre yönetiminde istikrarsız bir görüntü sergileyen başkent ekibi ise 5 maçta 4 puan toplayabildi. Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ettikten sonra aynı görüntüye bir türlü bürünemeyen Kırmızı-Siyahlılar'da Nobre'nin koltuğu sallanıyor.

Yeni Malatyaspor 7. haftada Beşiktaş'a konuk olurken, Gençlerbirliği ise Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı! İşte yürek hoplatan o pozlar... Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz!
Sonraki Haber