Yeni klibi için kıyafet seçiminde çok cesur davrandı! İmaj değiştiren Hande Yener sınırları zorladı

Tepki isimli müzisyenler düet yaptığı şarkı "Olmazsan Olmaz"ın klip çekimleri için kamera karşısına geçen Hande Yener, son dönemde sahne kostümlerinde olduğu gibi klip için tercih ettiği kostümde de cesur davrandı. Yarın yayınlanacak olan klipten ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Hande Yener, Instagram'ı salladı. Ünlü popçunun tarzını beğenenler de oldu, 'çok fazla cesur olmuş' diye eleştirenlerde...

Yarın çıkacak olan 'Olmazsan Olmaz' şarkısının klibinde tarzıyla yine sınırları zorlayan Hande Yener görenleri büyüledi. Uzun zaman sonra yeni bir kliple izleyici karşısına çıkacak olan Hande Yener'in tarzı hayranları tarafından beğenilirken kostüm seçimini eleştirenler de oldu.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"