Yeni haftanın hisse önerisi

Yatırım danışmanlığı yapan şirketlerin yeni haftaya başlamadan hisse senedi önerileri netleşmeye başladı.

Ahlatçı Holding bünyesindeki Ahlatcı Yatırım da geçen haftaki performansını değerlendirirken yeni haftaya hisse senedi önerisinde bulundu.

İşte Ahlatçı Yatırım’ın açıklaması:

“Geçtiğimiz hafta portföyümüzde yer alan pay senetlerinden hedef fiyat aralığına CIMSA, DEVA, GSDHO, KARSN ve KOZAL hedef fiyat seviyelerine ulaşmıştır. Geçen hafta içinde gördüğü en yüksek seviyeye göre bir önceki hafta sonu kapanış değerine göre en yüksek getiriyi sağlayan pay senetleri yüzde 29,9 yükseliş yaşayan KARSN ile yüzde 20,7 yükselen KOZAL olmuştur. 11-18 Kasım kapanış fiyatlarına göre ise en yüksek getiriyi sağlayan pay senedi yüzde 26,4 ile KARSN olmuştur. Geçtiğimiz hafta boyunca XU100 %1,60 yükselirken, Ahlatcı Yatırım haftalık model portföydeki ortalama değer artışı ise %7,47 olmuştur. Geçtiğimiz hafta portföyümüzde yer alan pay senetlerinden DEVA, GSDHO, KARSN ve KOZAL hisselerini model portföyümüzden çıkartırken yerlerine DOHOL, FROTO, PETKM ve SKBNK hisselerini yeni hafta için ekliyor, CIMSA’yı ise tutmaya devam ediyoruz.”

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber