Yeni görüntüler geldi! AFAD'dan Erzincan'daki maden ocağı ile ilgili önemli açıklama

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Erzincan İliç'teki maden ocağında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "İliç ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonucu kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Erzincan’ın İliç ilçesindeki bir maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu kaybolan 9 kişiye yönelik arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi.

"ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR"

AFAD’dan yapılan açıklamada, "İliç ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonucu kayıp 9 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam etmektedir.

"GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ"

210 bin metrekarelik alan 8 sektöre ayrılarak tüm alanlar termal ve manyetik dronlar, toprak altı görüntüleme cihazları, georadar, dronlar ve fiziki arama ile havadan ve karadan sürekli taranmaktadır. Gece gündüz aralıksız devam eden çalışmalarda; 2 bin 663 personel, 802 araç ve iş makinası, 99 aydınlatma kulesi, 52 jeneratör, 7 drone ile georadar ve jeoradar görev yapıyor. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

Minibüs şoförleri servis kiralayan üniversitelileri darp etti Yarı finalin ilk maçı: Aston Villa - Olympiakos Gonca Vuslateri anne oldu! Bebeğinin babası doğuma yetişemedi mi?
Sonraki Haber