Yeni Citroën C5 Aircross SUV Türkiye’de! Donanımları ve versiyonlar açıklandı

Benzersiz konfor özellikleri, daha güçlü, daha dikkat çekici görünümü ve 3 farklı donanım seçeneğiyle yenilenen yeni Citroën C5 Aircross SUV lansmana özel fiyatıyla Türkiye'de satışa çıktı.

Konfor ve modülerlik açısından referans noktası olan C5 Aircross SUV, yollara çıkmaya başladığı 2019 yılından bu yana segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olmayı başardı. Son 3 yılda Türkiye’de de 16 binin üzerinde satış başarısı yakalayan C5 Aircross SUV, makyajlandırma sonrası yeni teknolojilere ve çok daha modern bir tasarıma kavuştu. Sınıfında standartları yeniden belirleyen yeni Citroën C5 Aircross SUV, Haziran ayından itibaren ülkemizde biri benzinli olmak üzere 2 ayrı motor seçeneği, 3 ayrı donanım seçeneği ile tüketiciyle buluştu.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!