Yemekteyiz'de birinci Sevda Hanım oldu!

Yemekteyiz kim kazandı? Bugün haftanın finalinde en yüksek puanı alan isim haftanın kazananı olarak 10 bin TL ödülün sahibi olacak.Programda önce yarışmacılar alışveriş yapıp daha sonra ise yemekleri hazırlıyorlar. Birinci olmak için rekabet ediliyor. Peki Yemekteyiz kim kazandı? 12 Nisan birinci kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? Yemek yarışma programları arasında beğeni toplayan yapımda bugün final heyecanı yaşanıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan programda birinciyi Onur Büyüktopçu açıklayacak. Haftanın kazanı puanlama tablosuna göre belli olacak. Peki Yemekteyiz kazandı? 10 bin TL'yi kim aldı? 12 Nisan birincisi...

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi 18 puanla Gizem Hanım oldu. Haftanın dördüncüsü 22 puan alan Sinan Bey oldu. 24 puan alan Fatma Hanım ise haftayı üçüncü olarak kapadı. Haftayı ikincilikle tamamlayan Hikmet Bey toplamda 28 puan aldı. Büyük ödülün sahibi ve haftanın birincisi ise toplamda 30 puan alan Sevda Hanım oldu.

8-12 NİSAN YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLERDİR?

SİNAN KABAKTAŞ KİMDİR?

Sivaslı olan Sinan Kabaktaş 31 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Kabaktaş haftanın ilk yarışmacıydı.

SEVDA YAĞCI KİMDİR?

Ressam ve kalıcı makyaj uzamnı olan Sevda Yağcı 40 yaşında. Kısa bir süe kpkoreççilikle uğraşan Yağcı aslen Rizeli. Önceden Yemekteyiz'e katılan Sevda Yağcı geçen sefer ise yarışmacıyı 4.olarak bitirmişti.

HİKMET IŞIK KİMDİR?

37 yşında olan Hikmet Işık satı yöneticisi olarak görev alıyor.Haftanın 3.gün yarışmacısı olan Işık,19 yıllık evli. Hikmet Işık geçen katıldığı Yemekteyiz yarışmasında haftayı 3. olarak bitirmişti.

GİZEM ÜNAL KİMDİR?

Trabzonlu olan Gizem Ünal 24 yaşında ve fotoğrafçı. Ünal'ın hayali ,se Gastronomi okumak.Daha önce Yemekteyiz'de Ünal 2.olmuştu.

FATMA KAPLAN KİMDİR?

Dekoratör olan Fatma Kaplan 73 yaşında ve aslen Giresunlu.

Demir-çelikte iki firmaya 7 milyar ceza kesildi Tahliyesi talep edilen Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü CarrefourSA, Kurban Bayramı'na özel indirim ve kampanya!
Sonraki Haber