Yemeksepeti'ne boykot başladı

Geçmiş dönemlerde Trabzonspor'un yönetiminde olan ve koyu taraftarlığıyla bilinen Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın'ın attığı bir tweet başını yaktı. Tweetinde Eskişehirspor'a beddua ettiğini söyleyen Aydın, "Göreceğiz Alanya'yı da üç-beş seneye bakalım nerede olcaklar" dedi. Aydın'ın bu sözleri sonrasında sosyal medyada #yemeksepetiboykot etiketi altında tweetler atılmaya başlandı. Etiket, kısa süre içinde Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti.

Dün Alanyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından tweet atan Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın büyük tepki çekti.

Aydın, "En son Eskişehir'e beddua etmiştim, durumu malum. Göreceğiz Alanya'yı da üç-beş seneye bakalım nerede olcaklar. Lütfen Başakşehir-Alanya maçını seyredin" dedi.

Bu tweetin ardından özellikle Eskişehir taraftarı ve Alanyasporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Twitter'da açılan #yemeksepetiboykot etiketi altında binlerce tweet atıldı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları