Yekta Kurtuluş'tan oğluna müthiş doğum günü hediyesi

Kasımpaşa, Galatasaray, Sivasspor, Antalyaspor ve Altay formaları giyen Türk futbolunun emektar orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, 5 yaşına giren oğlu Rüzgar'a müthiş bir doğum günü hediyesi verdi.

This browser does not support the video element.

Tecrübeli futbolcu Yekta Kurtuluş oğluna ömrü boyu unutamayacağı bir doğum günü hediyesi verdi. Fatih Terim, Gianliugi Buffon, Fernando Muslera, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Burak Yılmaz, Merih Demiral, Necati Ateş, Hakan Balta ve Sinan Gümüş, birer video göndererek minik Rüzgar'ın yeni yaşını kutladı.

Sezon başında Altay'a transfer olan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu, İzmir ekibinin başına Mustafa Denizli'nin gelmesinin ardından dün 5 isimle birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!