Yedinci kattan bebeğin üzerine adam düştü!

Rusya'da inanılmaz bir olay yaşandı. Balkondan bakan bir kişi dengesin kaybedip yolda bebek arabasında annesiyle birlikte giden bebeğin üzerine düştü. Bebek ve adam feci şekilde hayatını kaybederken anne hayatının en kötü anlarında şoke oldu.

This browser does not support the video element.

Rusya’nın Voronej kentindeki olayda bir anne bebeği ile yolda yürüdüğü sırada evinin balkonunda bakan bir kişi 7’inci kattan bebeğin üzerine düştü. Bebek de adam da hayatını kaybetti.

Düşma anından saniyeler sonra bebeğini yerden kaldıran anne şoka girdi, refleksle bir an bebeğini yerden kaldırdı. Bebeğin olay yerine çağrılan ambulansta, balkondan düşen adamın ise hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya Soruşturma Komitesi olay anına ait görüntüleri kamuoyu ile paylaşırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (İHA)

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!