Yaz mevsimine doymuyor... Şeyma Subaşı'dan Ocak ayının ortasında bikinili pozlar

Hiç şüphesiz sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı yaz mevsimine doymuyor. Bir süredir Mısırlı sevgilisiyle birlikte Tulum tatilinde olan Şeyma Subaşı, Ocak ayının ortasında plajdan bikinili fotoğraflarını paylaşınca hayranları 'kış mevsimi nedir bilmiyorsun' hatırlatmasında bulundular. Fit fiziğini gözler önüne seren Subaşı'nın bikinili fotoğrafları hayranları tarafından çok beğenildi.

Kızı Melisa'ya hamile olduğu dönemde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan ve o günden beri magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı bu kez da Ocak ayının ortasında yaptığı bikinili paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?