Yavuz Bingöl’ün annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı Ayvalık'ta toprağa verildi

Önceki gün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Yavuz Bingöl’ün annesi, Türkiye’nin ilk kadın halk ozanı Şahsenem Bacı, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından getirildiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde toprağa verildi. Acılı sanatçı Yavuz Bingöl cenaze töreninde herhangi bir açıklama yapmazken, kardeşi Oğuzhan Bingöl'ün ''Ağzımdan kırıcı sözler ve laflar çıkmasından korkuyorum. Ama önümüzdeki günler bu konuda yazılı bir açıklama yapacağım'' şeklindeki sözleri dikkat çekti.

6 yıldan bu yana Alzheimer tedavisi gören ve solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yavuz Bingöl'ün 77 yaşındaki halk ozanı olan annesi Şahsenem Bacı son yolculuğuna uğurlandı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü