Yavuz Ağıralioğlu: CHP’ye 100 sene Kur’an okusan terbiye olmaz!

İYİ Parti'den ayrılarak yeni parti kurma hazırlıklarında olan Yavuz Ağıralioğlu'nun CHP ile ilgili sözleri dikkat çekti. CHP'nin seçim döneminde dini değerlere sarılmasına gönderme yapan Ağıralioğlu, "CHP’ye 100 sene Kur’an okusan terbiye olmazlar ama sandığa girerler bakarlar ki ‘Bu sandıktan çıkamayacağız’ derler. Sandığın terbiye edici tarafı var, sabah namaza götürür, Kur’an-ı Kerim okutur, Eyüp Sultan’a gider namaz kılarsın." dedi.

This browser does not support the video element.

Eski İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP'nin seçim döneminde dini değerlere sarılmasına gönderme yaparak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Karar TV'ye konuk olan Ağıralioğlu, "Sabah namaza gönderir sandık öle bir şeydir evelallah. Oy alacağım diye Eyüpsultan'da gider namaz kılarsın." dedi.

Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından da "Bugün seçim olsa CHP kazandığı belediyelerin yarısını kaybeder. Seçmen CHP'ye bu kadar belediye kazandıracağını bilemedi. Şimdi seçim olsun AK Parti, belediyelerin yarısını geri alır." paylaşımını yaptı.

YENİ PARTİNİN GENEL MERKEZ BİNASI TUTULDU 

2023 yılında İYİ Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu yeni parti kurma hazırlığını hızlandırdı.

Partinin genel merkez binasının tutulduğunu aktaran Ağıralioğlu, “Biz siyasette hasımlık üzerine yürümeyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre; Ağıralioğlu "Partilerin, insanların değil; memleketin sorunlarının hasmı olacağız. Tüzük, program gibi çalışmalar yapılacak. İstişareler yapılıyor. Sonra il taramalarına başlanacak. Fiziki altyapı tamamlanmak üzere” diye konuştu.

Partili cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkeye büyük bir yükü olduğunu da kaydeden Ağıralioğlu, “Çalışan mekanizmayı bozdu. Partililiğin ayyuka çıkarıldığı memleketlerde huzur bulunamıyor” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ’NİN ‘AK PARTİ-CHP İTTİFAKI’ ÇIKIŞININ PERDE ARKASINDA NE VAR? Hrant Dink'in katili Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı! SÜLEYMANCILAR'A BÜYÜK OPERASYON! Yücel Arzen, Aybüke Öğretmen için Mağusa Limanı türküsünü seslendirdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ayşe Ateş'ten ilk açıklama! CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken 'fors' detayı!