Yassine Benzia transferinin perde arkası... Ömer Erdoğan'dan Cezayirli'ye övgüler

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hafta sonu çok büyük bir camianın takımına karşı oynayacaklarını ifade ederek, "Fenerbahçe’ye saygı duyuyoruz" dedi. Bordo-beyazlılar, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. Başarılı çalıştırıcı, eski Fenerbahçeli Yassine Benzia transferinin nasıl gerçekleştiğini de anlattı.

Çalışmalarının iyi gittiğini ifade eden Erdoğan, “Fenerbahçe'nin kadrosuna baktığımızda çok geniş bir kadroya sahipler. Çok iyi oyunculara sahipler. Rotasyon yapıldığı zaman da oynayanları aratmayacak oyunculara sahipler. Çok etkileneceklerini düşünmüyorum. Göztepe’den aldığımız galibiyet bizim için inşallah özgüven, moral ve motivasyon anlamında bu haftaki maça da inşallah yansır. Bizim her zaman söylediğimiz şey var. Futbolun güzel tarafını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları