Yaşlı çiftin sır ölümü! Cansız bedenleri bulundu

Manisa’nın Salihli ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı çift için yetkililer hareket geçti. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler çiftin cansız bedenleri ile karşılaştı.

This browser does not support the video element.

Manisa'nın ilçesi Salihli'de yaşlı bir çiftin cansız bedenleri evlerinde bulundu.

Eskicamii Mahallesi 15. Sokakta, Serpil (75) ve Ali Osman Akıncı (84) çiftinden haber alamayan yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri ikamete giremeyince Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Salihli İtfaiye Amirliği ekiplerinden yardım istedi. Ekipler, kapıyı kırarak içeri girerken, yaşlı karı kocanın cansız bedenleri ile karşılaştı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri evde detaylı çalışma yaparken, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından yaşlı çiftin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


İHA

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı!