Yasemin Özilhan iddialara son noktayı koydu: Kerem Bürsin ile Hande Erçel ayrıldı mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin'in (34) ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftin ayrıldığı iddia edildi. Ortaya atılan dedikodularla ilgili çift sessizliğini korurken Bürsin'in yakın arkadaşı Yasemin Özilhan konuya açıklık getirdi.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la hayatını birleştirdikten sonra ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlayan 36 yaşındaki iki çocuk annesi ve oyuncu Yasemin Özilhan, Kerem Bürsin ile Hande Erçel hakkında çıkan ayrılık iddialarına yanıt verdi. Bebek'te görüntülenen Özilhan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

YASEMİN ÖZİLHAN AYRILIĞI YALANLADI

Eşi İzzet Özilhan'ın yakın dostu olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in ayrıldığı haberlerine son noktayı koydu. Çift ile ilgili merak edilen açıklamayı yapan Özilhan, "Öyle bir şey yok. Mutlular, keyifleri yerinde" diyerek çiftin hayranlarının yüreğine su serpti.



Yasemin Özilhan, Kerem Bürsin'in Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamasının ardından Bürsin'in eski aşkı Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koyarak tarafını belli etmiş ve Hande Erçel ile görüşmeye başlayarak samimiyetlerini ilerletmişti. Erçel, Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başladıktan sonra Yasemin Özilhan'ı Instagram hesabından da takibe almıştı.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber