Yaşar Büyükanıt eşinin cenaze törenine katılamadı

Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz gün vefat eden eşi Bilge Filiz Büyükanıt'ın cenaze törenine katılamadı.

Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın hayat arkadaşı Bilge Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinen Büyükanıt, geride kalan gün hayatını kaybetti. Filiz Büyükanıt için öğle namazına müteakip Büyük Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Yaşar Büyükanıt'ın rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadığı öğrenildi.

Cenaze töreninde Yaşar ve Filiz Büyükanıt'ın kızları Bengü Büyükanıt Caymaz ile torunları Bengisu ve Sarp Anıt Caymaz, Büyükanıt'ın tabutu başında dakikalarca dua ederek gözyaşı döktü. Damatları Ercan Caymaz da taziyeleri kabul etti.

CENAZEYE BİRÇOK İSİM KATILDI

Cenaze törenine 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Eski Genelkurmay başkanları emekli orgeneraller İlker Başbuğ, Hüseyin Kıvrıkoğlu, Eski Özel Kuvvetler Komutanı Engin Alan, Emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı.



Meteoroloji tek tek uyardı: Hem sağanak hem toz! Beşiktaş 90+7'de attı , 1 puanı son anda kurtardı! Mardin'de kayıp olarak aranan korucu başından vurulmuş halde bulundu
Sonraki Haber