Yaşar Alptekin, camide vaaz verdiği anları sosyal medya hesabında yayınladı

İslamiyet’e yöneldikten sonra bambaşka biri olarak yıllar sonra karşımıza çıkan eski manken, oyuncu ve dansçı Yaşar Alptekin, Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde cemaate vaaz verdi. Cemaate hayatındaki değişimden bahseden Alptekin anne ve babasının hayır duası sayesinde İslamiyet ile şereflendirildiğine dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Lambada filmiyle tanınan ve sonrasında kariyerine mankenlik ile oyunculukla devam eden Yaşar Alptekin, bir süre önce maneviyata yönelerek gözlerden uzak şekilde yaşamaya başladı.

Yakın zaman önce görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturan Alptekin, camide vaaz vermeye başladı.

YAŞAR ALPTEKİN'İN VAAZI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Yaşar Alptekin son olarak cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme geldi.

İSLAMİYET İLE NASIL ŞEREFLENDİĞİNİ ANLATTI

Yaşar Alptekin, Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde cemaate hayatındaki değişimden bahsederek anne-babanın hayır duasının önemine dikkat çekti. 

Alptekin anne ve babasının hayır duası sayesinde İslamiyet ile şereflendirildiğine dikkat çekti.

"NE GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ..."

Alptekin'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada konuşulurken "Hidayete ermiş ne güzel görüntü" yorumları yapıldı.

Görüntüyü kendi Instagram hesabından yayınlayan Yaşar Alptekin ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması! Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya gönderme: "Kapımızda beklerdi"