Yasak Elma Kumru'nun Toplu Taşımaya Bindiği Sahne Kahkahaya Boğdu!

Pazartesi akşamlarının rekortmen dizisi Yasak Elma 155. bölümüyle kahkaha dolu anlara sahne oldu. Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Kumru'nun toplu taşımaya bindiği sahne geceye damga vurdu.

Fox Tv'nin 5 sezondur aynı iddia ile devam eden ve reytinglerin zirvesinden inmeyen Yasak Elma dizisi yeni bölümüyle de heyecan yarattı. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın rol aldığı dizi sosyal medyanın da en çok etkileşim alan yapımı oldu. Yasak Elma Kumru'nun Toplu Taşımaya Bindiği Sahne Kahkahaya Boğdu!

Entrika denilince akla gelen ilk dizi olma özelliğini koruyan Yasak Elma 155. bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Üsküdar'da iş bulan ve alıştığı zengin hayatın ve konforun dışında kalan Kumru'nun (Biran Damla Yılmaz) toplu taşımaya bindiği anlar yeni bölümün en çok konuşulan sahnesi oldu.

KUMRU TOPLU TAŞIMAYLA TANIŞTI

Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Kumru'nun İstanbul'da işe giderken kullandığı otobüs ve İstanbulkart detayı seyirciyi kahkahaya boğdu. Otobüste akbil kullanmayı bilmeyen ve yardım isteyen Kumru'ya diğer vatandaşlar yardım etti.

İşte o sahne

2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Şebnem ve Didem arasında ipler koptu! "Yokluğunun bedeli ne?" Türkiye'den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı
Sonraki Haber