Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine komik gönderme!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine komik gönderme sosyal medyada komik yorumlara neden oldu.

This browser does not support the video element.

Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine gönderme! Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma'dan Kanal D'nin Cansu Dere'li dizisi Sadakatsiz'e yapılan gönderme sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından oldu.

Yasak Elma'nın son bölümünde Eda Ece'nin yer aldığı bir sahne akıllara Sadakatsiz dizisinin ilk bölümlerinde Asya'nın bir sahnesini getirdi. Melis Sezen'in sofrada Asya'nın kafasına vurduğu sahne Yasak Elma'da aynen tekrarlanınca Yasak Elma'nın Yıldız karakteri; "Annecim, o başka dizi" diyerek göndermeyi yaptı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!