Yasak Elma Dizisinde O Sahne Hemşireleri Ayağa Kaldırdı

Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin son bölümünde yer alan bir sahne hemşireleri ayağa kaldırdı. Twitter'da #YasakElmaÖzürDile etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı.

Yeni sezonunda da fırtınalar estiren Yasak Elma dizisi yeni bölümleriyle kendi gününün dışında da gündem olmaya devam ediyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen ve Şebnem Dönmez'in yer aldığı Yasak Elma'da çekilen bir sahne tepkilere neden oldu.

Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Kumru karakterinin hastanede Doktor Selim ile karşılaştığı bir sahne herkesi ayağa kaldırdı. Doktor Selim'in bir hemşireye, “Yeşim Hemşire Bize 2 Çay getirir misin? “ cümlesi tüm hemşireleri ayağa kaldırdı.

Yasak Elma'nın son bölümündeki bu sahne sonrası hemşireler Twitter'da #YasakElmaÖzürDile etiketiyle paylaşımlarda bulundu. Dizinin senaristlerine seslenen hemşireler, "Hemşirelik mesleği kutsaldır, hiçbir şekilde aşağılanamaz" dediler.

İşte O sahne

Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor... Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber