Yasak Elma Dizisinde Kumru'nun Sonu Geldi! Biran Damla Yılmaz Diziden Ayrılıyor mu?

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma 154. bölümünde şok bir kaza haberi geldi. Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın bölüm sonunda kaza geçirmesi sonrası, Yasak Elma Kumru Öldü mü, Biran Damla Yılmaz diziden ayrılıyor mu soruları soruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Şebnem Dönmez'in yer aldığı Yasak Elma yeni bölümleriyle entrika ve komediyi bir araya getiriyor. Dizinin son bölümünde Yıldız'ın intikam sahneleri çok konuşulurken Ender'in Doğan ile evlenmesi seyircide şok etkisi yarattı.

Biran Damla Yılmaz'ın canlandırdığı Kumru karakterinin kaza geçirmesi sonrası seyirci de araştırmalara başladı. Heyecan ve entrika dolu sahneleriyle 5 sezondur Fox tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Yasak Elma 154. bölümüyle yine bir ayrılık haberi verdi. İşte haberin detayları...

YASAK ELMA KUMRU ÖLDÜ MÜ?

Oyuncu ayrılıklarının yerini ünlü isimlerle dolduran ve yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran Yasak Elma'nın son bölümünde Kumru kaza geçirdi. Doğan'ın Ender ile evliliği sonrası şok olan Kumru'nun Yıldız hayranlığı ise sürdü. Dizinin final sahnesinde ise kendisine araba çarpan Kumru öldü mü?

Handan ile iyi bir ikili oluşturan ve kadroya dahil olduğundan bu yana seyircinin ilgiyle izlediği Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma dizisinden ayrılığı netleşmedi. Gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Yasak Elma 155. bölümüyle Pazartesi akşamı Fox Tv'de

Türkiye'den İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararı Bihter filminin Behlül'ü Boran Kuzum'dan cesur açıklama... Borussia Dortmund - Paris Saint Germain karşılaşması sürüyor!
Sonraki Haber