Yasak Elma 4. sezon 75. bölüm fragmanı! Yeni bölüm ne zaman başlıyor?

Yasak Elma 4. sezon 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 3. sezon 75. bölüm fragmanında Yıldız'ın Şajika'yı dövdüğü sahne gözlerden kaçmadı.

This browser does not support the video element.

Yasak Elma dizisinde 4. Sezon 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma için 4. Sezon geri sayımı başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 4. Sezon 75. Bölüm fragmanı yayına girdi. Parmaklıklar arkasına düşen Şahika’yı eski düşmanları beklemeye başlıyor. Bu kez köşeye sıkıştığının farkına varan Şahika, Yıldız ile Ender ikilisinin elinden kendisini kurtarabilecek mi? Yasak Elma 4. Sezon ne zaman başlayacak?

YASAK ELMA 75. BÖLÜM

Uzunca bir süre sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yasak Elma, 4. Sezon 75. Bölüm fragmanında Şahika, elinde bavul ile parmaklıkların ardına düşüyor. Ancak onu orada da bekleyen bir de sürpriz bulunuyor. Hapiste onu karşılayan tanıdık sima, Şahika'yı dehşete düşürüyor.

Derginin arkasındaki tanıdık yüz ise Ender’dir. İlahi adaletin tecelli ettiğini vurgulayarak Şahika ile yüzleşen Ender'in ardından Şahika'ya yeni bir şok yaşatan bir isim daha belirir. Bu kişi ise Yıldız’dır. Yaşadıklarının nedeni olan Şahika'yı acımasızca dövmeye başlayan Yıldız'ın neden orada bulunduğu ise takipçiler tarafından merakla bekleniyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 4. Sezon 75. Yeni bölümünün 2020 Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle