Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Canlı yayında ahlaksız teklif...

Gazeteci Özlem Gürses, YouTube yayınlarına taciz içerikli yorumlar yapan kullanıcıyı ifşa etti. Gürses, sapık hakkında da yasal işlem başlatıldığını söyledi. Gürses, geçtiğimiz yıl da kendisini taciz eden kullanıcılar hakkında dava açmış, şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verilmesi üzerine gelen taciz içerikli mesajları canlı yayında sansürsüz bir şekilde okumuştu.

This browser does not support the video element.

Halk TV'den ayrıldıktan sonra son dönemde YouTube yayınları yapan Özlem Gürses, yine bir taciz skandalıyla gündeme geldi. 

Gürses, YouTube kanalında canlı yayın yaptığı sırada genel taciz içerikli yorumu da takipçileri ile paylaştı.


"ARAMIZDA ŞEREFSİZ BİR İNSAN VAR" DİYEREK TACİZCİYİ İFŞA ETTİ

Şahsın isminin Yusuf Çavdar olduğunu söyleyen Gürses, şu ifadeleri kullandı:

"Aramızda bir de ahlaksız, şerefsiz bir insan var. Kendisini ifşa etmek isterim. Adı Yusuf Çavdar. Kendisi benim videolarımın altına 'Özlem bana bir kere verir misin' diye yazan aşağılık bir insandır.

Kendisiyle ilgili yargı sürecini başlattığımı buradan duyuruyorum. Kimsiniz nesiniz, nasıl bir insansınız bilmiyorum ama avukatım sizi buldu, hakkınızda bir dava açıldı yakında tebligatı alırsınız. Kimseye de böyle şeyler yazmamayı böylece öğrenirsiniz."

GEÇEN YIL DA TACİZ MESAJLARINI OKUMUŞTU

Özlem Gürses, daha önce de kendisini taciz eden kullanıcılar hakkında dava açmış, şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verilmesi üzerine gelen taciz içerikli mesajları canlı yayında sansürsüz bir şekilde okumuştu.

Gürses'in bu çıkışı büyük yankı uyandırmıştı.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle Yasak Elma 155. bölüm Full izle