Yarın 10 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi? Cuma okullar yarım gün mü?

Yarın okullar, üniversiteler tatil mi sorusu öğrenciler ve kamu kurum ve kuruşlarında çalışan memurlar tarafından merak ediliyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yıl dönümünde 10 Kasım resmi tatil mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki ama 10 Kasım Cuma yarım gün mü, yarın ders var mı? İşte detaylar…

Yarın 10 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi sorusu başta öğrenciler olmak üzere kamu kurum ve kuruşlarında çalışan memurlar tarafından araştırılıyor. Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl saat 09.05'te ulusal yas olarak siren sesleri eşliğinde 2 dakika süreyle saygı duruşunda bulunuluyor.

10 Kasım Resmi Tatil Mi?

10 Kasım resmi tatil değildir. Başta okullar ve üniversiteler olmak üzere kamu kurum ve kuruşlarında çalışan memurlar normal mesailere devam edeceklerdir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan çalışma ve iş takviminde 10-16 Kasım tarihleri arasından Atatürk haftası sebebiyle çeşitli etkinler düzenlenecek. Bununla birlikte günümüze kadar 10 Kasım tarihi hiçbir zaman tatil olmamıştır.

10 Kasım resmi tatil olmadığından tüm hastane, postane, eczane, noter, banka, adliye ve PTT merkezleri tam gün hizmet verir.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber