Yarı çıplak halde yolda yürüyen kadını taciz etti! Etraftakiler aldırış etmedi...

Antalya'da cadde üzerinde yol kenarında yürüyen kadın, bir araç tarafından takip edilerek önü kesildi. Arabadan yarı çıplak inen adam kadına yaklaşmaya başlayınca panikleyen genç kadın sürücülerden yardım istedi. Güpegündüz taciz edilen kadına hiç bir sürücü aldırış etmedi.

This browser does not support the video element.

Kepez ilçesi Baraj Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yürüyen kadın, bir araç tarafından takip edildi. Araç, daha sonra kadına yaklaştı. Aracın içerisindeki adam yarı çıplak vaziyette kadının üzerine yürüdü.

ARAÇLARDAN YARDIM İSTEDİ, KİMSE ALDIRIŞ ETMEDİ

Panik içerisinde adamdan kaçmaya çalışan kadın, seyir halindeki araçlardan yardım istedi. Sürücüler ise kadının yardım talebine aldırış etmeden yollarına devam etti.

SAPIK ADAM GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ GÖRÜNCE UZAKLAŞTI

O sırada görüntülendiğini anlayan adam, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kadın ise panik içerisinde cadde üzerinde yürümeye devam etti.

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!