Yargıtay'tan ev sahiplerini ilgilendiren emsal karar

Ankara'da bir ev sahibi, kira sözleşmesi yaparken imzalattığı tahliye taahhütnamesi ile kiracısına tahliye davası açtı. Kiracı, taahhütnamenin boş olduğunu ve sonradan doldurulduğunu iddia etti. Mahkeme, tahliye taahhütnamesini geçerli sayarak tahliyeye karar verdi. İşte detaylar...

Ankara'da ev sahibi F.T., kira sözleşmesi yaparken imzalattığı 'tahliye taahhütnamesi' ile kiracısı K.Y.'ye tahliye davası açtı. Kiracı K.Y, tahliye taahhütnamesinin boş olduğunu, sonradan ev sahibi tarafından doldurulduğunu iddia ederek davanın reddini istedi. Mahkeme, tahliye taahhütnamesini geçerli sayarak, tahliyeye karar verdi. Karar, Yargıtay 3'üncü Hukuk Dairesi tarafından da onandı.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!