Yargı Dizisinde Sezon Finali Bombası Patladı! Sema Ergenekon'dan Hamilelik Haberi Var!

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 32. bölümüyle büyük bir süpriz yaşatıyor. Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı Yargı dizisinin sezon finalinde çok konuşulacak bir haber var. Detaylara haberimizde yer verdik.

Yargı dizisinin sezon finaline sayılı bölüm kala büyük bir bomba patladı. İlk bölümünden bu yana hikayesiyle izleyicisini ekran başına kilitleyen dizide Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Mehmet Yılmaz Ak gibi usta isimler rol alıyor. Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı Yargı dizisi yeni bölümüyle işareti verilen büyük haber dizinin sezon finaline damga vuracak. Yargı Dizisinde Sezon Finali Bombası Patladı! Sema Ergenekon'dan Hamilelik Haberi Var!

Ceylin'in hamilelik haberinin Yargı dizisi izleyenlerine büyük bir sevinç yaşatacağını düşünenen senarist Sema Ergenekon bu haberi dizinin sezon finaline sakladı. İkinci sezonu için şimdiden hazırlıkların başladığı dizinin yeni bölümleri de merakla takip ediliyor.

Ceylin Hamile Mi?

Kanal D ekranlarında hikayesiyle nefes kesen Yargı dizisinin son bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in boşanma öncesi son kez bir araya gelmeleri bu hamilelik iddialarını da güçlendirmişti. Yargı sezon finaline kısa bir süre kala Ceylin Hamile mi soruları da yanıtını bulmuş oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun uyumunun seyircinin pür dikkat izlediği sahneler olması Yargı dizisinin geleceğini de şekillendiriyor.

Yargı 32. bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor! Emine Erdoğan Nijerya ziyaretinden kareler paylaştı!
Sonraki Haber