Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti

Film yapımcıları Fatih ve Faruk Aksoy kardeşlerin vefat eden anneleri Lamia Aksoy, Levent Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.

This browser does not support the video element.

Yapımcı kardeşler Fatih Aksoy ve Faruk Aksoy'un anneleri Lamia Aksoy, yaşamını yitirdi. Lamia Aksoy için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Aksoy'un yakınları, sevenleri, iş arkadaşları ile Hülya Avşar, Kenan İmirzalıoğlu, Erdal Özyağcılar, Acun Ilıcalı, Mahsun Kırmızıgül, Canan Ergüder, Hazal Kaya ve Oktay Kaynarca gibi birçok ünlü isim katıldı. 



Aksoy kardeşler törende taziyeleri kabul etti. Lamia Aksoy için öğle vakti cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Namazın ardından omuzlara alınan Lamia Aksoy'un cenazesi defnedilmek üzere Kilyos Mezarlığı'na götürüldü. (DHA)







Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!