Yangın Depremleri filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

24 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Yangın Depremleri adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yangın Depremleri hangi kanalda? Yangın Depremleri oyuncuları kimlerdir?

24 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Yangın Depremleri adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yangın Depremleri 2014 yılında vizyona girmiştir..

YANGIN DEPREMLERİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Profesör Dr. Eve, güneş ışınlarının hepsini kullanarak dünyaya büyük bir enerji kaynağı yaratmak için geliştirdiği teknoloji sonunda mutlu bir şekilde biter ve bunu başarır. Kendi düşündüklerinin aksine patronu ise bu enerjiyi farklı şeyler için kullanmayı düşünmesidir. Bu teknolojiyi kötü ellerde kullanıldığında dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

YANGIN DEPREMLERİ FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Geoff Browne

Oyuncular: Zoe Barker, Nigel Barber, Luke Cousins, Kirsty Mitchell, Alexandra Paul, James Weber Brown ve Marianne Stanicheva

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2014 / 90 dk

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber