Yalnızca kız bebeğin doğduğu köyde 10 yıl sonra ilk erkek bebek

Polonya'daki Miesjsce Odrzanskie köyünde son 10 yıldır hiç erkek bebek dünyaya gelmedi. Bilimsel araştırmalara bile konu olan köyde, yıllar sonra ilk erkek bebek doğdu.

Polonya’nın Miesjsce Odrzanskie köyünde son 10 yıldır sadece kız bebek doğan bir köyde ilk kez erkek bebek coşkusu yaşanıyor. Köyde yıllar sonunda Anna Milek isimli kadın bir erkek bebek dünyaya getirdi.

NEREDEYSE TÜM İŞLERİ KADINLAR YAPIYOR

300 kişinin yaşadığı ve itfaiye, can kurtaran gibi kuvvet gerektiren işleri bile kadın ve kız çocuklarının yerine getirdiği köyde bu durum büyük bir coşku yarattı.

Köyün yangın ve ilk yardım dersleri alan gönüllü itfaiyecileri, yeni erkek üyelerinin büyümesini hevesle beklemeye başladı. Çocuk nüfusundaki bu dengesizliğin sadece bir tesadüf mü olduğu, yoksa bilimsel bir nedene mi dayandığı bilinmiyor.

BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR YAPILDI

Bazı bilim insanlarının konuyu araştırmak istediğini belirten belediye başkanı, birçok doktor ve kişinin kadınların daha fazla kalsiyum tüketmesi ya da yatağın altına balta konulması gibi tavsiyelerde bulunduğunu ancak hiçbirinin işe yaramadığını belirtiyor. 

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber