Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıkları herkesi ağlattı! Namus davası bölüme damga vurdu...

Yalı Çapkını dizisi her Cuma Star TV ekranlarında saat 20:00'de yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Seyran'ın kaçırılması ve bulunması sonrası yeni bölümde Ferit Seyran'ın yaralarını sarabilecek mi? İşte Seyran ve Ferit'in zor günleri...

Yalı Çapkını dizisinde yeni bölümde neler yaşandı? Seyran'ın kaçırılmasıyla tüm Korhan ailesi alarma geçiyor. Ferit, öfke ve panik içinde Seyran'ı kimin kaçırdığını bulmaya çalışırken, Kazım da kızının kaçırılmasından Korhan ailesini sorumlu tutarak evlerine basıyor.

MEZİDE'NİN PLANI NE?

Kaçırılma olayının arkasında Mezide olduğunu fark eden Seyran, Ece'yi korumak için elinden geleni yapıyor. Mezide ise Seyran'a zarar vermeyi planlarken, İfakat'ın yakalanması Gülgün için büyük bir fırsat yaratıyor.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"