Yalı Çapkını Dizisinde Milyonların Beklediği Sahne Geldi! İzleyen Eridi, Tükendi

Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Yalı Çapkını 11. bölümüyle fırtınalar estirmeye devam ediyor. Ferit, Seyran'ın geçmişini kurcalamaya devam ederken beklenen oldu. Uyku numarası yapan Seyran'ı öpen Ferit, ekran başındaki milyonları sevince boğdu. İşte Yalı Çapkını son bölümden bomba gelişmeler...

Yalı Çapkınıı dizisi 11. bölümüyle nefes kesti. Cuma akşamlarının rakipsiz dizisi yeni bölümüyle de milyonları ekran başına kilitledi. Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Ersin Arıcı, Gözde Kansu ve Diren Polatoğulları'nın rol aldığı Yalı Çapkıjnı yeni bölümünde yer alan bomba bir sahne #SeyFer hayranlarının yüreğini eritti.

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ OLDU

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Ferit, Seyran'ı eski aşkı Yusuf ile ilgili sıkıştırmaya devam ederken seyirci de aslında bu duruma tepki gösterdi. Konak içinde ve dışında birlikte olduğu kadınları görmezden gelen Ferit, Seyran'ı Yusuf konusunda suçlarken haksızlık yapıyordu.

Seyran'la kavga ettikten sonra soluğu eğlence yerinde alan Ferit'e bir şok da Pelin'den geldi. Bar kapısında Pelin ve Suna'nın kavgasını görüntüleyen gazeteciler konusunda Ferit'i uyaran da Abidin oldu.

FERİT SEYRAN'A KAPILMIŞ DURUMDA!

Milyonların beklediği sahne de Yalı Çapkını yeni bölümde geldi. Ferit, Seyran'ı uyuyor sandığı bir sırada eğilip öperken dizinin hayranları ilk bölümden bu yana bu sahneyi bekliyordu. Sonunda Korhan Ailesi'nin yaramaz çocuğu Ferit, gönlünü Seyran'a kaptırdı.

İşte o sahne

Tasarruf Tedbirleri Resmi Gazete'de yayımlandı Panathinaikos 4'üncü sıraya düştü! Fatih Terim'e öfke yağıyor! Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına o isimler getirildi!
Sonraki Haber