Yağlıdere sokaklarından felaket manzaraları

Giresun bu akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle tam anlamıyla felaket bölgesine döndü. İl çapında en çok yağış alan ilçeler 82 kilogram ile Bulancak 80 kilogram ile Yağlıdere oldu. Yağışla birlikte cadde ve sokakları dereye dönen Yağlıdere'de kaydedilen görüntüler felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

This browser does not support the video element.

Giresun’da bugün etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bugün Giresun’u etkileyen sağanak yağışta metrekareye ortalama 52 kilogram yağış düştü.

Yağıştan en çok etkilenen ilçeler ise Yağlıdere ve Bulancak oldu. Bulancak'ta metrekareye 82,7 kilogram, Yağlıdere'ye ise 80.8 kg yağış kaydedildi. 

Yağlıdere'de kaydedilen görüntüler ise sağanak yağış sonrası ilçede yaşanan felaketin boyutlarını tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi. 

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…