Yağışlar henüz gitmiyor! Yurdun büyük bölümünde etkili olacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Marmara ve Karadeniz'in kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur beklenirken, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu bölgeleri kar yağışlı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ise sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, batısının zamanla az bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı, İstanbul ve Tekirdağ çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"