Yaban hayvanları yangından böyle kaçtı: Bu görüntüler Bodrum'da çekildi...

Antalya başta olmak üzere birçok kentte çıkan orman yangınları günlerdir devam ediyor. Bodrum'da ortaya çıkan bir görüntü yangınların yaban hayatını nasıl tehdit ettiğini gözler önüne serdi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda hayvanların nasıl kaçtığı görülüyor.

This browser does not support the video element.

Manavgat ve Bodrum başta olmak üzere çıkan orman yangınları ile mücadele sürerken ormanlarda yaşayan yaban hayvanları da büyük tehlike altındalar ekipler bir yandan alevlerle mücadele ederken bir yandan da hayvanları kurtarmaya çalışıyor.

Bodrum'da ortaya çıkan bir görüntü hayvanların yaşadığı tehlikeyi gözler önüne serdi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda yangın çıkan bir bölgeden kaçan hayvanlar görülüyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'ne kadar sıçramış ve yerleşim yerlerini tehdit etmişti. Çıkan yangın kontrol altına alınırken Bodrum'da makilik alanda bir yangın daha çıktı. Alevler yerleşim alanlarına 150 metreye kadar geldi. İtfaiye ekiplerinin yangınla mücadelesi devam ediyor.

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!