X'te oyun yayıncılığı dönemi! Elon Musk şimdi de Twitch'e rakip oluyor

Twitter'ı satın alarak platformun çehresini değiştirme kadına büyük adımlar atan Elon Musk, pek kimseyi memnun edemese de yeni değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Elon Musk son olarak oyun yayıncılığı özelliğini platforma ekleyerek Twitch'e rakip olmaya hazırlanıyor.

X yani eski adıyla Twitter, Elon Musk'ın eline geçtikten sonra birçok farklı özellik ve yenilik ile çehresini değiştirmeye başladı. Musk şimdi de X platformu ile oyun yayıncılığı platformu Twitch'e rakip olmaya çalışacak.

X ÜZERİNDEN OYUN YAYINCILIĞI NASIL YAPILACAK?

Twitch ve YouTube'un başını çektiği oyun yayıncılığı yarışına Elon Musk da dahil oluyor. X platformu üzerinden oyun yayıncılığı dönemi başlıyor.

Mark Kalman'ın paylaştığı 'X üzerinden nasıl yayın açılır' videosunu paylaşan Elon Musk, 'X üzerinden oyun ve isteğiniz herhangi bir şeyi yayınlayabilirsiniz' ifadelerini kullandı.

X üzerinden oyun yayınlarının yapılabileceğin müjdesini veren Elon Musk'ın bu denemesi nasıl sonuçlanacak merakla bekleniyor.

Bu özelliğin ücretli abonelik kullananlara özel olduğu da belirtiliyor.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber