Oyuncuların son kalesi Game Pass'e %266 zam! İşte yeni fiyatlar...

Uzun süredir konuşulan sonunda gerçek oldu ve Game Pass fiyatlarına zam sonunda geldi. Artan döviz kuru nedeniyle oyun satın almakta güçlük çeken Türk oyuncuların en büyük kurtarıcısı olan Xbox Game Pass hizmeti %266 oranında zamlandı. İşte yeni fiyatlar...

Microsoft'un Xbox Game Pass hizmeti Temmuz 2017'den bu yana kullanılıyor fakat son 1-2 yıldır ülkemizde ardan döviz kuru nedeniyle oyuncuların en büyük kurtarıcısı haline gelmişti. Sadece 29 TL gibi bir şişe kola fiyatına 1 ay boyunca yüzlerce oyunu oynayabileceğiniz bir kütüphaneyi sunan Game Pass sonunda beklenen zammı aldı.

Uzun süredir beklenen Game Pass zammı oran olarak %266 gibi yüksek gözükse de çok uzun süredir zam almaması böyle bir durum ortaya çıkmasına sebep oldu. Ve muhtemelen hala oyuncuların çok tercih edeceği bir platform olamaya devam edecek.

İşte yeni Xbox Game pass fiyatları:

XBOX GAME PASS GÜNCEL FİYATLAR 2023

Xbox Game Pass Konsol

Eski fiyat: 29,99 TL -> Yeni fiyat: 79,99 TL

Xbox Game Pass Ultimate

Eski fiyat: 44,99 TL -> Yeni fiyat: 120,99 TL

Xbox Game Pass Bilgisayar

Eski fiyat: 29,99 TL -> Yeni fiyat: 79,99 TL

Xbox Game Pass konsol veya Ultimate aboneliği olan kullanıcılar, 13 Ağustos tarihine kadar eski fiyatlardan ödeme yapcak.

Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber