X şimdi de LinkedIn'e rakip oldu: İş bulma özelliği kullanıma sunuldu

Elon Musk'ın satın almasıyla birlikte X adını alan Twitter, birçok özelliği içerisinde barındıran bir 'süper uygulama' olmak için yeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. X üzerinden artık iş bulma ve iş ilanı yayımlama özelliği kullanılabiliyor.

Twitter'ı satın aldıktan sonra ismi X yapan ve birçok önemli değişiklik yapan Elon Musk, platformu bir 'süper uygulama' yapmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

Elon Musk'ın X'i şimdi de LinkedIn'e rakip oldu ve iş ilanı özelliğini aktif etti.

X’i LinkedIn’e rakip yapacak özellik ile X üzerinden iş aranabilecek ve iş ilanları paylaşılabilecek.

ŞİMDİLİK SADECE WEB SÜRÜMÜNDE MEVCUT

X'in LinkedIn benzeri iş bulma özelliği şimdili sadece platformun web sürümü üzerinden kullanılabiliyor. Özelliğe erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Özelliği X hesabı olan herkes kullanabiliyor. İş arama kısmını açtığınızda karşınıza iki farklı alan çıkıyor. Bu alanların ilki “Keyword”, yani anahtar kelime. Bu kısma aradığınız işin pozisyonunu yazabilirsiniz. Diğer kısım ise konum. Buraya da istediğiniz şehri ya da ülkeyi yazabilirsiniz.

Henüz gelişmesi gerektiği görülen X'in iş ilanları özelliğinde henüz LinkedIn gibi direkt olarak başvuru yapamıyorsunuz. Bunun yerine üçüncü taraf sitelere yönlendiriliyorsunuz.

Birçok firma şimdiden X üzerinden iş ilanları vermeye başlamış durumda.

Özelliğin yakın zamanda mobil cihazlar için de çıkış yapması bekleniyor.

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber