Wilma Elles sürpriz nikahtan karelerini paylaştı

2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan, başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah, Ayçe Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Ali kaptanın sevgilisi Caroline rolünü canlandıran Türk-Alman oyuncu Wilma Elles ikinci evliliğini yaptı. avukat Mehmet Şah Çelik ile sessiz sedasız nikah masasına oturan Wilma Elles gelinlikli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Bir döneme damgasını vuran ve büyük bir beğeniyle izlenen 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Ali kaptanın sevgilisi Caroline'yi canlandıran ve bu rolüyle Türkiye'de oldukça tanınan bir isim haline gelen 36 yaşındaki oyuncu Wilma Elles bir süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik ile İzmir'de nikah masasına oturdu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!