Wilma Elles, Çağla Şıkel ve Helin Avşar'ın izinden gitti! Yumurtalarını dondurdu

Yumurtalarını donduran ünlü isimler kervanına oyuncu Wilma Elles de katıldı. Çağla Şıkel ve Helin Avşar'dan sonra, rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisiyle gönüllerde taht kuran 35 yaşındaki oyuncu Wilma Elles de ilerleyen dönemlerde yeniden çocuk sahibi olmak için yumurtalarını dondurdu. 6 çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Elles 'çok heyecanlıyım' dedi.

2010 yılında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde hayat verdiği Caroline karakteriyle tanınan ve oyunculuğuyla gönüllerde taht kuran oyuncu Wilma Elles macera için geldiği Türkiye'de aşkı da bulmuştu. Kerem Göğüş'e gönlünü kaptıran oyuncunun bu birlikteliğinden ikiz çocukları dünyaya gelmişti.

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Kerem Göğüş ile yollarını ayıran Wilma Elles, şimdilerde ikizleri Milat ve Melodi ile anneliğin keyfini sürüyor. Magazin gündeminde sık sık yer bulan Wilma Elles son olarak dikkat çeken açıklaması ile gündem oldu. Çağla Şıkel ve Helin Avşar'dan sonra oyuncu Wilma Elles de yumurtalarını dondurdu.

'YENİDEN ANNE OLMAK İSTİYORUM'

Kadınların ilerleyen dönemlerde çocuk sahibi olmak için başvurduğu bu yöntemi uyguladığını söyleyen Elles, "Yeniden anne olmak istiyorum. Bu nedenle yumurtalarımı dondurdum. Çok heyecanlıyım. Altı çocuğum olsun istiyorum" dedi. Bu işlemle kadının yumurtalığından alınan yumurtalar uzun süre muhafaza ediliyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber