Wilfried Zaha için karar verildi: Fildişili yıldız ile buraya kadar! Okan Buruk yönetime isim verdi, Galatasaray genç yıldıza sezon sonu imzayı attırıyor…

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, her ne kadar skor olarak katkı sağlasa da oyun olarak taraftarları memnun edemedi. Yönetim Wilfried Zaha için kararını verirken, teknik direktör Okan Buruk istediği yıldızı bildirdi.

GALATASARAY’DA WİLFRİED ZAHA DÖNEMİ SONA ERİYOR!

Galatasaray yaz transfer sezonunda Fenerbahçe’nin de yoğun şekilde ilgilendiği Wilfried Zaha’yı sürpriz bir transfer operasyonuyla kadrosuna katmıştı. Transferi büyük sükse yaratan ve transfer çalımı olarak kayıtlara geçen Wilfreid Zaha, büyük beklentilerle sarı kırmızılı takıma transfer olmuştu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!