WhatsApp’ta önemli güvenlik açığı! WhatsApp hesabınız başkasının eline geçebilir

Telegram’ın kurucusu Pavel Durov, WhatsApp’ın güvenlik kusurlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak WhatsApp kullanan kullanıcıları uyardı. Durov, geçen hafta WhatsApp tarafından açıklanan ve bir bilgisayar korsanının bir kişinin telefonunu, numaralarına kötü amaçlı bir video göndererek ele geçirmesine izin veren bir güvenlik sorununa atıfta bulundu. İşte detaylar…

Telegram’ın kurucusu Pavel Durov, WhatsApp’ın güvenlik kusurlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak WhatsApp kullanan kullanıcıları uyardı. "WhatsApp haricinde herhangi bir mesajlaşma uygulamasını kullanın"

Durov, geçen hafta WhatsApp tarafından açıklanan ve bir bilgisayar korsanının bir kişinin telefonunu, numaralarına kötü amaçlı bir video göndererek ele geçirmesine izin veren bir güvenlik sorununa atıfta bulundu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!