WhatsApp görüntülü grup görüşmesi değişiyor! Resmen açıklandı!

WhatsApp'ta yenilikler devam ediyor. Hatırlarsanız kısa bir süre önce WhatsApp'ta grup görüşmelerinde bir takım değişiklikler olduğu ortaya çıkmıştı. Kullanıcıların çok istediği bir yenilik sonunda devreye girecekti. Sonunda bu gelişmeyle ilgili resmi açıklama geldi.

Koronavirüsünün daha fazla yayılmaması için insanlar evlerine kapandı ve bu süreçte iletişim mesajlaşma uygulamalarıyla sağlanıyor. Tele konferans ve görüntülü grup görüşmelerinde Skype, Zoom ve benzeri uygulamaların adından sıklıkla söz edildi. WhatsApp ise bu konuda rakiplerinin gerisinde kalmıştı, şimdi ise WhatsApp önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce WhatsApp'ta görüntülü grup görüşmelerinde bir takım değişiklikler olacağı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili olarak Facebook'tan resmi açıklama geldi.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi