Whatsapp gizlilik sözleşmesi iptal etme! Gizlilik sözleşmesini kabul edenler ne yapacak? Whatsapp geri adım attı mı?

Whatsapp gizlilik sözleşmesi iptal etme sorunları karşısında vatandaşların arayışları sürüyor. Öte yandan Whatsapp'tan son dakika gizlilik sözleşmesi kararı geldi. Buna 3 ay ertelenen gizlilik sözleşmesi sonrası daha önce sözleşmeyi kabul edenler ne yapacak?

Whatsapp gizlilik sözleşmesi konusunda son dakika bir açıklama yaptı. Dünyaca ünlü platform Whatsapp, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına sunduğu gizlilik sözleşmesini geri çekti. 3 ay süreyle ertelenen Whatsapp gizlilik sözleşmesini kabul edenler şimdi ne yapacak?

WHATSAPP GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İPTAL ETME!

WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesiyle ilgili açıklamasında "Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek" denildi.


Şirket, 15 Mayıs’ta yeni iş seçenekleri sunulmadan önce, insanların yeni politikayı kendi hızlarında gözden geçirebileceğini belirtti.

Ayrıntılar geliyor...

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte bugün en çok işlem gören hisse Moskova'dan Türkiye hamlesi! Müslümanlar nüfusun yüzde 15'ini geçti
Sonraki Haber