WhatsApp, Android uygulaması için yeni tasarımı yayınlıyor! iPhone'lara benzeyecek...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android uygulamasında yeni bir tasarıma geçiyor. Aslında yeni arayüz güncellemesi çok köklü bir değişiklik değil ve iPhone'lardaki gibi ekranın alt kısmına bir gezinti çubuğu ekleniyor. İşte detaylar...

Popüler anlık iletişim uygulaması WhatsApp'ın 2.23.8.4 kodlu Android beta sürümünde yeni bir özellik görüldü. Bu özellik ile WhatsApp Android uygulaması bir arayüz güncellemesi alacak.

WABetaInfo'nun fark ettiği bu değişiklik, WhatsApp'ın Android uygulamasında, tıpkı iPhone'larda olduğu gibi ekranın alt kısmına bir gezinti çubuğu ekleyecek. Normalde üst kısımda olan bu gezinti çubukları alta gelecek ve mesajlara, aramalara, durumlara, ayarlara ve topluluklara daha hızlı ulaşılabilecek.

İşte WhatsApp'ın yeni Android uygulaması böyle gözükecek:

WhatsApp'ın 2.23.8.4 kodlu Android beta sürümündeki yenilik bazı kullanıcılar için yayınlanmaya başladı. Eğer WhatsApp'ın Beta sürümüne kayıtlıysanız uygulamayı güncelleyerek bu arayüze kavuşabilirsiniz.

20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler... Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber