Manchester United'dan Londra'da müthiş geri dönüş

Manchester United deplasmanda West Ham United'ı 3-1 mağlup ederek Premier League'deki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Manchester City derbisi öncesi moral bulurken, West Ham'ın 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Premier League'in 11. haftasında West Ham United'a konuk olan Manchester United, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçı 1-2 kazanmayı başardı. United, geçen hafta da Southampton deplasmanında 2-0'dan geri dönüp, 90+2'de gelen golle 2-3 galip gelmişti.

United karşısına 3'te 3'le çıkan Londra ekibi, 38'de Çek orta saha oyuncusu Tomas Soucek'in golüyle 1-0 öne geçti. Golü bulduktan sonra 2 topu direkten dönen ve kalesinde golü görene kadar dünyaları kaçıran West Ham, üst üste yediği gollerle neye uğradığını şaşırdı.

"Kırmızı Şeytanlar" 65'te Paul Pogba'nın ceza sahası dışından attığı jeneriklik golle 1-1'i buldu. 2. gol 68'de Mason Greenwood'dan geldi. İngiliz golcü Marcus Rasfhord, 2 net fırsatı harcadıktan sonra 78'de bu kez attı ve skoru 1-3 yaptı. 

13 dakikada fırtınalar koparan Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Premier League'de galibiyet serisini 4 maça çıkararak puanını 19 yaparak, Manchester City derbisi öncesi moral buldu.

United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes bu kez gol atamadı ama Pogba'nın golünde nefis bir asist yaptı. Üst üste 5 deplasman maçında gol atarak fark yaratan Fernandes, bu maçta da gol atsaydı 1964'ten beri hiçbir Manchester United futbolcunun kıramadığı Denis Law'ın üst üste 6 deplasman maçında gol atma rekoruna ortak olacaktı. 

3 maçlık serisi sona eren David Moyes'in takımı ise 17 puanda kaldı. West Ham haftaya Leed United'a konuk olacak.

Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu!
Sonraki Haber