Volkan Konak'ın bulunduğu bara ateş açmışlardı...

Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın yaş gününü kutladığı bara silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 3 kişiden 2'si adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polise verdiği ifadelerinde, “mekân sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık” dedikleri öğrenildi.

İstanbul Ataşehir'de ünlü sanatçı Volkan Konak'ın sahne aldığı ve yaş gününü kutladığı barın önünde ateş açan 2 kişi ile onlara müdahale eden bir kişi gözaltına alınmıştı.

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan 3 kişiden İsmail Ç. ile onlara müdahale edip birini yaralayan Metin Y. adliyeye sevk edildi.

Ayağından yaralanan Seyfi D.'nin ise işlemlerinin devam ettiği ve ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

'MEDYATİK ETMEYİN ADAMI'

Şüphelilerin polise verdikleri ifadelerinde, “Mekân sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık” dedikleri öğrenildi. Şüphelilerden bir tanesinin yakını ise “Medyatik etmeyin adamı” diyerek gazetecilerin çekim yapmasına tepki gösterdi.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber