Viyana'daki terörist Avusturya'nın istihbarat elemanı çıktı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da saldırı düzenleyen ve 4 kişiyi öldüren teröristin Avusturya iç istihbarat dairesi için çalıştığı iddia edildi. Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer da böyle bir ihtimalin var olduğunu açıkladı.

This browser does not support the video element.

Viyana’da 4 kişiyi teröristin 2018'de Türkiye'de tutuklanarak Avusturya'ya iade edildiği açıklanmıştı.

 22 ay hapis cezasına çarptırılan ancak saldırganın cezasını tamamlamadan 11 ay önce şartlı tahliye edilen teröristle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

DEAŞ sempatizanı olduğunu duyurduğu terörist ile ilgili yeni bir açıklamada bulunan  Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer teröristin 'Avusturya iç istihbarat dairesi için çalıştığı iddiasına' da yanıt verdi.

"İHTİMAL VAR" DEDİ, DETAYLARA GİRMEDİ

Katıldığı televizyon programında konuşan Nehammer, böyle bir ihtimalin olduğunu ancak soruşturma devam ettiği için detaylara girmek istemediğini ifade etti.

Saldırının dünyada İslam karşıtlığının körüklenmeye çalışıldığı döneme denk gelmesi ise 'Avrupa kendi vatandaşını öldürtecek kadar mı gözünü kararttı?' sorusunun sorulmasına neden oldu

Amerikalı ünlü rapçiden alkışlanan Filistin'e destek konuşması Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ!